ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΑΠΟ ΤΟ 1995

Πολυετής εμπειρία, σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι καλύτερες πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι!

Η ίδρυση της επιχείρησης Δημητρίου ξεκινά το 1995 με τη δημιουργία ενός παραδοσιακού καφέ-ζαχαροπλαστείου στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας, ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό κοντά στην πόλη του Αιγίου.

Ο Ανδρέας Δημητρίου, πρωτεργάτης αυτού του εγχειρήματος, εξελίσσει την επιχείρηση έχοντας πάντα δίπλα του τη σύζυγο του Ελένη και τα τέσσερα παιδιά του.

Το 2004 ιδρύεται ένα σύγχρονο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ικανό να παράγει καθημερινά μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων και να τροφοδοτεί αποκλειστικά το κατάστημα της οικογένειας   Δημητρίου.

Το 2006 δημιουργείται δεύτερο ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της πόλης του Αιγίου και η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων Δημητρίου γίνονται ακόμα πιο γνωστά στο ευρύ κοινό.

Το 2011 είναι η χρονιά που η οικογένεια Δημητρίου επενδύει στο παγωτό και δημιουργεί μια νέα πρότυπη παραγωγική μονάδα παγωτού. Αυτό είναι και το κίνητρο ώστε το 2013 και το 2015 να γεννηθούν δύο νέα καταστήματα στην περιοχή εξειδικευμένα στο παγωτό με την επωνυμία GelateriaDimitriou.

Το 2021 η οικογένεια Δημητρίου θα αποκτήσει και νέο μέλος, δημιουργώντας μια ακόμα Gelateria στην περιοχή της Πάτρας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με αγάπη και μεράκι, επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, συνεχίζουμε να παράγουμε γλυκίσματα και παγωτά. Εξελίσσουμε τις γνώσεις  και τις συνταγές μας και είμαστε δίπλα σε κάθε προσωπική και κοινωνική στιγμή των πελατών μας.